Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds Sınavı Denemeleri

Yds Sınavı Denemeleri, Soruları ve Yanıtları

YDS SINAVI DENEME ÇALIŞMALARI, YDS UYGULAMALARI

 

1 –   Yds Sınavı Özel ders ( Bireysel – Yds Sınavı Özel ders )
2 –   Yds Sınavı Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  Yds Sınavı Özel ders )

1 ) But difficulties in lining up the dating of the basalt with the dating of the fossil layers had left the exact timing, and ........... the possible connection between the two events, up in the air.

A) while
B) but
C) since
D) hence
E) even if

2 )  That still didn’t solve the mystery, .............. because supernovas produce gamma rays in more than one way.

A) though
B) once
C) unless
D) since
E) in case

3 ) The location of the tremors right at the spot ............. wastewater was stored, combined with an increased well pressure, makes a strong case that the injections resulted in the larger quake, they said.

A) why
B) which
C) what
D) whether
E) where

4 ) ................ a new study in Science, the planet was the scene of a recent in geological terms flood, and if the analysis is correct, it could easily happen again.

A) In addition to
B) According to
C) Similiar
D) Despite
E) In case

5 ) Her initial nomination in 2009 to run the EPA’s air and radiation office was held up for two months by Republican Senator John Barrasso of Wyoming ............... his fears that the EPA would move to regulate greenhouse gases under the Clean Air Act.

A) in case of
B) instead of
C) because of
D) behalf of
E) as a result of

6 ) And most of all, innovation policy is political, ............. we might wish otherwise.

A) as long as
B) as much as
C) as if
D) as though
E) such as

7 ) .............. Broder, though, things didn’t quite work out that way.

A)
B)
C) according to
D)
E)

8 ) Broder’s Feb. 10 was nothing short of scathing, reporting that the Tesla Model S seemed to lose charge much faster than it should have, forcing him to drive slowly and turn down the heat ................ the cold winter weather.

A) in case of
B) because of
C) instead of
D) regardless of
E) despite

9 ) Then, ............. document how generalizable lab-based findings of brain regions are, Cantlon and her team asked the same participants who viewed the Sesame Street episode to take part in a more traditional fMRI experiment in which they were asked to match shapes, numbers and faces while their brains were scanned.

A) in addition to
B) in order to
C) similiar
D) so as to
E) according to

10 ) ............. other studies have linked averaged-out temperature increases in China and other countries to greenhouse gases, this research is the first to link the warmer daily hottest and coldest readings, or spikes.

A) Unless
B) While
C) As soon as
D) By the time
E) Because

Yds Sınavı DenemeleriCORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) D
2 ) A
3 ) E
4 ) B
5 ) C
6 ) B
7 ) C
8 ) E
9 ) B
10 ) B

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim