Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds Sınavı ve Çalışmalar

 Yds Sınavı ve Çalışmalar Hakkında Bilgi

Yds Sınavı ve Çalışmalar Konusu

1 –   İngilizce Yds Dersi ( Bireysel  İngilizce Yds Dersi )
2 –   İngilizce Yds Dersi  ( 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Yds Dersi )

1 ) ............. he achieved his largest readership for his cricket reports and books, he considered music criticism as his principal vocation.

A) Since
B) Although
C) Because
D) As wel as
E) As far as

2 ) ............ the Early Modern Period the food of England has historically been characterised by its simplicity of approach and a reliance on the high quality of natural produce.

A) Although
B) In case
C) As though
D) Since
E) By the time

3 ) He was Commander Allied Naval Forces and the Seventh Fleet under General of the Army Douglas MacArthur in the Southwest Pacific Area, ............. he conducted numerous amphibious operations, and commanded an Allied fleet during the Battle of Leyte Gulf, the last naval battle between battleships in history.

A) where
B) that
C) whereby
D) by which
E) whether

4 ) ............ the war, he was Assistant Chief of Staff to the Commander U.S. Naval Detachment in Turkey.

A) Even though
B) Even if
C) Because
D) Since
E) After

5 ) Thomas attended Western High School for three years ............ entering a U.S. Naval Academy preparatory school.

A) as
B) therefore
C) before
D) while
E) even though

6 ) .............. his classmates were promoted in June 1910, Kinkaid remained a midshipman, pending the result of a makeup examination in December 1910.

A) When
B) What
C) In case
D) By the time
E) While

7 ) At the time his father was in charge of the Naval Engineering Experiment Station there, which allowed Kinkaid to stay with his parents ............... studying for his navigation examination. In October.

A) while
B) as
C) so
D) by
E) since

8 ) ............. the unpromising relationship with the army, Kinkaid′s most troublesome subordinate was a U.S. Navy officer, as had been the case with Rockwell in the Aleutians.

A) Owing to
B) According to
C) Despite
D) In case of
E) As a result of

9 ) ............. the Pacific War ended in August 1945, the Seventh Fleet assisted in landing troops in Korea and northern China to occupy these areas and repatriate Allied prisoners of war.

A) Sothat
B) After
C) Yet
D) Just as
E) Whereas

10 ) Portrayed ............. majestic and solemn, often enthroned, and crowned with the polos, Hera may bear apomegranate in her hand, emblem of fertile blood and death and a substitute for the narcotic capsule of the opium poppy.

A) like
B) as well
C) for
D) as
E) so

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1) B
2) D
3) A
4) E
5) C
6) E
7) A
8) C
9) B
10) D

 Yds Sınavı ve Çalışmalar


 

 

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim