Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds Sınavı için Deneme

YDS SINAVI İÇİN DENEME ÇALIŞMASI

Yds Sınavı için Deneme Soruları

1 –   İngilizce Özel ders ( Bireysel – İngilizce Özel ders )
2 –   İngilizce Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Özel ders )


1 - John Kennedy, 21, second son of President Roosevelt's alert Ambassador Joe, ..................... by his sire from London up to Glasgow last week to help interview survivors of the sunken S. S. Athenia.

A) has been shot
B) shot
C) shoots
D) was shot
E) was shotting

2 - Power is in no small part based on perception, and for centuries men (and later women) have used their wardrobe ...............a way to project authority.

A) as well
B) such as
C) as much
D) so well
E) as

3 - ...............he Big Earthquake hits Tokyo, experts warn, the impact will be catastrophic.

A) because
B) when
C) as
D) in case
E) even though

4 - He had to buy something called Apple Post (price: $50),.............. was a computer program that told his machine how to keep track of the family's Christmas card list.

A) whose
B) that
C) which
D) whom
E) how

5 - She was a house guest at Balmoral Castle in September, a pretty girl with an almost pre-Raphaelite air of sweet naturalness, sitting demurely by the River Dee, ................Prince Charles fished for salmon

A) for
B) while
C) so
D) but
E) since

6 - Despite the misgivings of many in the world, we demonstrated a level of political maturity that surpassed expectations.

A) Although
B) Even if
C) Before
D) Despite
E) When

7 - The last election provided some clues about the Catalans' state of mind, but ................. find out exactly how many have given up on Spain, there's no alternative to asking them a straightforward question in an official ballot.

A) according to
B) accordance with
C) in order to
D) instead of
E) in spite of

8 - Jason, ............. name has been changed at his request, is one such American working clandestinely on a student visa.

A) that
B) who
C) whom
D) whose
E) of whom

9 - ...................you happen to be employed by Mother Monster, you might think twice about slapping her with a lawsuit.

A) Because
B) İf
C) Unless
D) Whereas
E) Just as

10 - A former Soviet soldier ......................hiding in Afghanistan under an assumed identity 33 years after going missing.

A) discovered
B) discovers
C) was discovered
D) gas discovered
E) has been discovered

 CORRECT ANSWERS ( Doğru yanıtlar )

1) D
2) E
3) B
4 ) C
5) B
6) D
7) C
8) D
9) B
10) E


Yds Sınavı için Deneme 


 

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim