Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds Sınavı Hazırlık Kursu

Yds Sınavı Hazırlık Kursu
( YDS SINAVI HAZIRLIK KURSUNDA KALİTE )
(BİREYSEL ÖZEL DERSLERDE GEÇME GARANTİSİ)

Yds Sınavı Hazırlık Kursu İçeriği

1 - Yds Sınavı Hazırlık Kursu ( Birebir Özel Yds Sınavı Hazırlık Kursu )
2 - Yds Sınavı Hazırlık Kursu ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Sınavı Hazırlık Kursu )

Yds sınavı hazırlık kursları 2 türde uygulanır :

1 -  Bireysel özel yds sınavı hazırlık kursu : Yds Sınavı Hazırlık Kursu, programlarına katılan adaylara özel ders aldıklarından derslerin uygulanacağı gün ve saat  seçme hakkı verilir. Yds adayı kendi yaşam tarzına en uygun olan günleri ve saatleri seçebilir. Adaya verilmesi gereken ders sayısı adayın İngilizce seviyesine ve sınavda almak istediği nota göre belirlenir.

2 -  4 kişilik gruplarla yds sınavı hazırlık kursu : Grup şeklinde uygulanan Yds Sınavı Hazırlık Kursuna katılan adaylara seviye sınavı yapılarak aynı yada denk seviyede olan adaylardan homojen gruplar oluşturulur. Grupların 4 kişiden oluşturulması grup derslerinde öğrencinin en iyi öğrenebilmesi için ideal sayı olmasındandır. Bu şekilde yds adayları istedikleri şekilde anlamadıkları konularla ilgili soruları rahatlıkla hocaya sorabilirler. Kalabalık gruplarda bu imkanı bulmak pek ihtimal dahilinde değildir. Ayrıca , grubu oluşturan adayların sayısı 4 kişiden oluştuğu için Yds Sınavı Hazırlık Kursu programını uygulayan yds hocası adaylarla birebir ilgilenebilir bu durum grup grup şeklinde yapılan yds sınavı hazırlık derslerini bireysel yds sınavı hazırlık derslerine dönüştürür. NOT : yds sınavında başarı kazanmanın yolu çok sayıda akademik kelime bilgisine sahip olmaktan geçer. Bu nedenle bu konuda öğrenciler desteklenir ve kendilerine kelimelerle ilgili özel çalışmalar verilerek çok yakından izlenirler . Bu izlenme yds adayları üzerinde onları kelime çalışmaya iten itici bir güç vazifesi görür.

Bağlaçlarla İlgili Örnek bir Yds Sınavı

1 -  …………… way the next government goes, the election represents a failure for Ms Gillard, who had called it in hopes of cementing a brief Labor surge in the weeks after she became prime minister.

A) Whatever
B) Wherever
C) Whichever
D) Whoever
E) Whomever

2 -  ……………. Mr Ozawa is widely disliked by voters, he commands the support of many MPs.

A) Although
B) In spite of
C) Because
D) Just as
E) Now that

3 - ………., by some miracle, the two men came close to agreement, Hamas is still absent from the table.

A) As if
B) As though
C) I wish
D) Even if
E) If only

4 -  They argued he was just another demagogue ………….. platform was based on solely on his personality—albeit one with limited local language skills (his Creole is heavily accented) and an apparent

A) who
B) which
C) in which
D) whose
E) where

5 -   _____ as the students had successfully completed their exams, their parents rewarded their efforts by giving them a trip to Paris.

A) Inasmuch
B) Due to
C) Before
D) After
E) Once

6 -  He's starting to get nervous ……… he has so much work to do and not enough time to finish it all.

A) although B) though C) because D) even if E) provided

7 -  I'm not sure how to spend money in other countries ……….. the value of the currency.

A) on behalf of B) instead of C) in case of D) because of E) in order to

8 -   He'll be late to work today ……….. the traffic starts to move faster.

A) as if B) as though C) what  if D) suppose E) even if

9 -  She'll continue to have problems with her teeth ………. she gives up drinking sugary soft drinks and eating candy.

A) provided that
B) providing that
C) if
D) unless
E) as

10 -  She will get a degree in accounting, and she hopes to start working ………… she graduates.

A) as soon as
B) when
C) by the time
D) after
E) before

Yukarıdaki Soruların Yanıtları
1) C 2) C 3) D 4) D 5) A 6) C 7) D 8) E 9) D 10) A

 Yds Sınavı Hazırlık Kursu

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim