Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds sınavı deneme

YDS SINAVI DENEME ÇALIŞMASI

Yds sınavı deneme alıştırması

1 –   Yds Özel ders ( Bireysel – Yds Özel ders )
2 –
   Yds Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  Yds  Özel ders )

1 -  These days the editor, subeditors and journalists.............. put the paper together are likely to find themselves in a totally different building or maybe even in a different city.

A) which
B) who
C) that
D) whose
E) why

2 -  Each page takes less than a minute to produce, .................... colour pages four versions, once each for black, cyan, magenta and yellow are sent.

A) unless
B) since
C) just as
D) as well
E) although

3 -  A procession of automated vehicles is busy at the new printing centre ...............the Sydney Morning Herald is printed each day.

A) what
B) how
C) where
D) which
E) whom

4 -  The LGVs collect the appropriate size paper reels and take them ..............they have to go.

A) where
B) who
C) whomever
D) whatever
E) why

5 -  ....................the press computer calls for a reel, an LGV takes it to the reel loading area of the presses.

A) Because
B) When
C) Since
D) Even though
E) Despit

6 -  Dust levels are controlled by spraying roads and stockpiles, and water pollution is controlled by carefully separating clean water runoff from runoff ................... contains sediments or salt from mine workings.

A) by which
B) whose
C) which
D) in which
E) whom

7 -  ...................mining activities represent only a temporary use of the land, extensive rehabilitation measures are adopted to ensure that land capability after mining meets agreed and appropriate standards which, in some cases, are superior to the land’s pre-mining condition.

A) Since
B) Nowthat
C) So that
D) Until
E) Unless

8 - ................... the mining is underground, the surface area can be simultaneously used for forests, cattle grazing and crop raising, or even reservoirs and urban development, with little or no disruption to the existing land use. In all cases, mining is subject to stringent controls and approvals processes.

A) Where
B) Which
C) Why
D) What
E) Whether

9 -  And, depending on.............. they danced, the straight portion of the waggle dance would point in different directions.

A) why
B) how
C) where
D) whatever
E) whichever

10 -  ..................you have any jars with these batch numbers, please return them to the supermarket where you purchased them. You can also return them to the factory.

A) Even though
B) Until
C) Since
D) If
E) As

CORRECT ANSWERS  ( doğru yanıtlar )

1) B
2) C
3) E
4) A
5) B
6) C
7) A
8) A
9) C
10) D

a 597

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim