Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds Sınavı deneme Sınavı

Yds Sınavı Deneme Sınavı

YDS DENEME

1 –   İngilizce Yds Özel ders ( Bireysel – İngilizce Yds Özel ders )
2 –   İngilizce Yds Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Yds Özel ders )

1 - ..............the report of Belmokhtar’s death proves true, it would be a fitting end for the Algerian jihadist leader

A) If only
B) If
C) When
D) Unless
E) Although

2 - For years, she ............. back attacks from union dissidents, political foes and journalists who ...............her as a symbol of Mexico’s corrupt, old-style politics.

A) beats / have seen
B) had beaten / have seen
C) is beating / see
D) beat / saw
E) has beaten / have seen


3 - Indian police................ a dual bomb attack that .............15 people outside a movie theater and a bus station in the southern city of Hyderabad were searching for links to a shadowy Islamic militant group with reported ties to Pakistan, an official said Friday

A) investigating / killing
B) to be investigated / killed
C) to investigate / to be killed
D) investigating / killed
E) having investigated / kiled

4 - Parents may christen their children funny names, but ..............the candidates perform their duties, we have no problem,” a local named Class One told AFP. 5 - If our steady growth of 8% frm the last 2 decades is any proof, we'll take back our position as a world leader soon.

A) as well as
B) as
C) as long as
D) when
E) while

5 -.................you turn on the Priority Inbox feature in Gmail, Google separates your email into three categories: Important and unread, Starred, and Everything Else; all the mail is still in your inbox, but the important messages are up top.

A) When
B) Before
C) Unless
D) Even though
E) As much

6 - Stewie the Cat, the longest domestic cat in the world at more than 4 feet long from nose to tail, .............

A) has been died
B) died
C) has died.
D) is dying
E) dies

7 - After ..................Morsi and his defense and intelligence chiefs on Sunday, Kerry flew to Riyadh, Saudi Arabia, and planned later stops in the United Arab Emirates and Qatar,.............his focus is expected to be the crisis in Syria and Iran.

A) meet
B) meeting / where
C) to meet
D) having met
E) to be met

8 - Built as a symbol of hope and rebirth .............. the 1906 earthquake flattened most of San Francisco, the Great American Music Hall  has served time as a brothel and jazz club and survives today as an indie-rock venue.

A) as long as
B)  after
C) before
D) until
E) unless

9 - The club,........... is the city’s oldest, features wraparound rococo balconies, ceiling frescoes and marble columns that are more opera house than music hall, but the period fittings add a classy intimacy to the midsize space.

A) which
B) that
C) where
D) on which
E) by which

10 - We would be responsible for making sure ..........came into the gallery was interesting and had something on its mind,

A) however
B) whereever
C) whatever
D) whoever
E) whom

CORRECT ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1) B
2) E
3) D
4) C
5) A
6) C
7) B
8) B
9) A
10) C

Yds Sınavı deneme Sınavı

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim