Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds Sınavı Çalışması

Yds Sınavı Çalışması Hakkında

Yds Sınavı Çalışması ve Soruları

1 –   Yds Sınavı Özel ders ( Bireysel – Yds Sınavı Özel ders )
2 –   Yds Sınavı Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  Yds Sınavı Özel ders )

1 ) The contrast shows a new, ............... still evolving, openness in China that was learned from the SARS debacle, which devastated the government’s credibility at home and abroad.

A) therefore
B) what is more
C) since
D) though
E) so

2 ) .............. looking into the evidence he posted on his blog, police accused the accuser of corruption.

A) Instead of
B) In order to
C) In accordance with
D) behalf of
E) regardless of

3 ) ............. Navalny, numerous raids have been conducted on his office and apartment, his brother’s apartment, his parent’s wicker factory and the homes of many of his friends and colleagues, including a former assistant whom he had not spoken to in years.

A)
B)
C) according to
D)
E)

4 ) ............. Evernote might not be Google or Microsoft, it’s a beautifully useful and exceedingly popular product.

A) As soon as
B) In case
C) Unless
D) While
E) Whenever

5 ) These types of commands would translate beautifully to a smartwatch, ............ touchscreen controls aren’t as feasible.

A) where
B) that
C) which
D) whether
E) moreover

6 ) ............ China reported the first human infections of the new bird flu virus, known as H7N9, on March 31, authorities have had to compete with the online rumor mill.

A) Even though
B) Since
C) By the time
D) As soon as
E) As long as

7 ) ................ adoption is slow-going, Microsoft’s Wallet for Windows Phone provides a way to pay with credit or debit by tapping your phone, and to store loyalty cards that can be scanned by bar code.

A) Because
B) Unless
C) As well as
D) Although
E) If

8 ) ............ China reported the first human infections of the new bird flu virus, known as H7N9, on March 31, authorities have had to compete with the online rumor mill.

A) Even though
B) As soon as
C) Since
D) As long as
E) Even if

9 ) ............... adoption is slow-going, Microsoft’s Wallet for Windows Phone provides a way to pay with credit or debit by tapping your phone, and to store loyalty cards that can be scanned by bar code.

A) By the time
B) As though
C) If only
D) Since
E) Although

10 ) The turtles may not know ............ they are in any big-picture way as Lohmann says, they may not see themselves as blinking spots on a map but they have inherited a sense that should they feel a particular pull from the magnetic field, well, better take a right.

A) where
B) what
C) how
D) whether
E) which

Yds Sınavı Çalışması
CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) D
2 ) A
3 ) C
4 ) D
5 ) A
6 ) B
7 ) D
8 ) C
9 ) E
10 ) A

 

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim