Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds Hazırlık Ve Sınavları

Yds Hazırlık Ve Sınavları Hakkında

Yds Hazırlık Ve Sınavları İçin Sorular

1 –   İngilizce Özel ders ( Bireysel – İngilizce Özel ders )
2 –   İngilizce Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Özel ders )

1 ) ............. Eliot was the most crucial figure in the secularization of American higher education, he was motivated not by a desire to secularize education, but by Transcendentalist Unitarian convictions.

A) Because
B) Since
C) While
D) Even if
E) Even though

2 ) Women remained segregated at Radcliffe, .............. more and more took Harvard classes.

A) for
B) though
C) since
D) like
E) so

3 ) The color was unofficially adopted  by an 1875 vote of the student body, ............... the association with some form of red can be traced back to 1858.

A) yet
B) therefore
C) since
D) although
E) so

4 ) The classical music radio format was simulcast on both frequencies until the early 1990s, ............. the big-band and standards music format of WNEW-AM  moved from 1130 AM to 1560.

A) as well as
B) unless
C) just as
D) whereas
E) when

5 ) ............her gender, promotions were out of the question, according to the then-managing editor. She was there for fifteen years, interrupted by World War I.

A) Because of
B) Regardless of
C) behalf of
D) İn case of
E) Instead of

6 ) Times Select cost $7.95 per month or $49.95 per year, ............. it was free for print copy subscribers and university students and faculty.

A) though
B) since
C) so
D) for
E) as

7 ) ................. beginning in April 2012, the number of free-access articles was halved to just 10 articles per month.) Any reader who wanted to access more would have to pay for a digital subscription.

A) By the time
B) Even if
C) As soon as
D) So long as
E) Although

8 ) ............ the war, the CIA was largely skeptical of Chalabi and the INC, but information allegedly from his group made its way into intelligence dossiers used by President George W. Bush and British Prime Minister Tony Blair to justify an invasion of Iraq.

A) As far as
B) As long as
C) As well as
D) Before
E) Just as

9 ) ............ space and time are unified, the motion through space impacts time: time slows down for the person who is moving but goes faster for the one who stands still; which implies that the passage of time as we experience it may be just an illusion.

A) Although
B) Whereas
C) By the time
D) Since
E) As long as

10 ) However, younger generations are usually not fluent in it, ................ Russian is no longer mandatory in the school system.

A) yet
B) therefore
C) so
D) because
E) while

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1) C
2) B
3) D
4) E
5) A
6) A
7) E
8) D
9) D
10) D


Yds Hazırlık Ve Sınavları

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim