Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds Hazırlık Ve Sınavı

Yds Hazırlık Ve Sınavı Hakkında

Yds Hazırlık Ve Sınavı Soruları

1 –   İngilizce Yds Özel ders ( Bireysel  İngilizce Yds Özel ders )
2 –   İngilizce Yds Özel ders  ( 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Yds Özel ders )

1 ) ................. European settlers arrived in 1536, Orlando was sparsely populated by the Creek and other Native American tribes.

A) Even though
B) Just as
C) As far as
D) Yet
E) Before

2 ) Most pioneers did not arrive until ........... the Third Seminole War in the 1850s.

A) So long as
B) after
C) regardless of
D) Unless
E) As soon as

3 ) During the Second Seminole War, the U.S. Army established an outpost at Fort Gatlin, a few miles south of the modern downtown, in 1838, but it was quickly abandoned ............. the war came to an end.

A) Because of
B) when
C) sothat
D) if
E) So long as

4 ) In 1837, Rees also attempted to stop a peace Treaty with the Indians .............. it did not reimburse him for the loss of slaves and crops.

A) due to
B) even though
C) just as
D) even if
E) because

5 ) In the years ............ the telling of this story, it has merged with the Orlando Reeves story.

A) while
B) so
C) before
D) since
E) after

6 ) This event occurs once per year, at the time of the June solstice, .............. the Northern Hemisphere is tilted toward the Sun to its maximum extent.

A) when
B) for
C) since
D) sothat
E) while

7 ) The highest mountain on or adjacent to the Tropic of Cancer is Yushan in Taiwan; ............ it had glaciers descending as low as 2,800 metres during the Last Glacial Maximum, none survive and at present no glaciers exist within 470 kilometres of the tropic of Cancer; the nearest currently surviving are the Minyong and Baishui in the Himalayas to the north and on Iztaccíhuatl to the south.

A) yet
B) however
C) though
D) since
E) as well as

8 ) Harvard was named ............ its first benefactor, John Harvard.

A) as long as
B) after
C) as far as
D) in accordance with
E) as well as

9 ) ................. never formally affiliated with a church, the college primarily trained Congregationalist and Unitarianclergy.

A) By the time
B) because
C) Although
D) As far as
E) As well as

10 ) James Bryant Conant led the university ..................the Great Depression and World War II and began............. reform the curriculum and liberalize admissions after the war.

A) through / to
B) below / from
C) away / with
D) in / into
E) on / from

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1) E
2) B
3) B
4) E
5) D
6) A
7) C
8) B
9) C
10) A

 

Yds Hazırlık Ve Sınavı 

 

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim