Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds Gramer ve Deneme

YDS GRAMER VE DENEME SINAVI

Yds Grammer ve Deneme Soruları

 
1 –   Yds  Özel ders ( Bireysel – Yds Özel ders )
2 –   Yds Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  Yds Özel ders )

1 ) .............. English is so widely spoken, it has often been referred to as a "world language", the lingua franca of the modern era.

A) Even though
B) Although
C) As if
D) If only
E) Because

2 ) ............ it is not an official language in most countries, it is currently the language most often taught as a foreign language.

A) Because
B) Before
C) While
D) After
E) Since

3 ) ............. it was not built into a program, similar simplifications were devised for various international uses.

A) As soon as
B) Even if
C) In case
D) As if
E) Although

4 ) Ogden also simplified the grammar ..............tried to keep it normal for English users.

A) even though
B) as soon as
C) if only
D) but
E) in case

5 ) ................ consonants are given in pairs, the first is voiceless, the second is voiced.

A) Where
B) Whether
C) Whatever
D) Which
E) When

6 ) ............. the earliest evidence of the name is Greek, it is likely circumstantially that Asia came from Ἀσία, but ancient transitions, due to the lack of literary contexts, are difficult to catch in the act.

A)Even if
B) So long as
C) As
D) Even though
E) As soon as

7 ) Chadwick suggests that the names record the locations ............. these foreign women were purchased.

A) by which
B) where
C) which
D) why
E) when

8 ) Asia has the second largest nominal GDP of all continents, ............ Europe, but the largest when measured in purchasing power parity.

A) although
B) after
C) whereas
D) providing that
E) if only

9 ) .............. that time, most U.S. space exploration efforts have been led by NASA, including the Apollo moon-landing missions, the Skylab space station, and later theSpace Shuttle.

A) Even though
B) Once
C) As soon as
D) Since
E) just as

10 ) ................ the Soviet launch of the world's first artificial satellite on October 4, 1957, the attention of the United States turned toward its own fledgling space efforts.

A) In case
B) Just as
C) Even if
D) Unless
E) After

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1) E
2) C
3) E
4) D
5) A
6) C
7) B
8) B
9) D
10) E

 

Yds Grammer ve Deneme

 

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim