Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds Grammer ve Çalışmalar

Yds Grammer ve Çalışmalar Hakkında

Yds Grammer ve Çalışmalar

 1 –   İngilizce Özel ders ( Bireysel – İngilizce Özel ders )
2 –   İngilizce Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Özel ders )

1 ) ............. financial incentives from London newspapers, Cardus remained loyal to The Manchester Guardian.

A) As well as
B) As far as
C) In accordance with
D) Despite
E) Owing to

2 ) ............. Cromwell's death, and his son Richard's resignation as Lord Protector, Charles II was invited to return as monarch in 1660 with the Restoration.

A) As long as
B) As though
C) Even if
D) just as
E) After

3 ) ................. the 20th century there has been significant population movement to England, mostly from other parts of the British Isles, but also from the Commonwealth, particularly theIndian subcontinent.

A) Since
B) Whether
C) Whatever
D) Before
E) Although

4 ) ............ the United Kingdom is a member of the European Union, there are elections held regionally in England to decide who is sent as Members of the European Parliament.

A) Once
B) Until
C) Unless
D) As
E) Whatever

5 ) ...............many cities in England are quite large in size, such as Birmingham, Sheffield, Manchester, Liverpool, Leeds, Newcastle, Bradford, Nottingham and others, a large population is not necessarily a prerequisite for a settlement to be afforded city status.

A) Even if
B) While
C) Unless
D) Once
E) Before

6 ) ............... her difficulties with the English language persisted, as time went on, the once rigidly formal Portuguese Infanta mellowed and began to enjoy some of the more innocent pleasures of the court.

A) As
B) Since
C) Although
D) By the time
E) Nowthat

7 )..............it was alleged that the Queen and her family had profited from the slave trade, a recent effort to build a 10 m tall statue in her honour in Queens was defeated by local African American, Irish-American and community groups.

A) So long as
B) Providing that
C) Because
D) Even though
E) Whereas

8 ) .............. in London, he witnessed important events such as the execution of Thomas Wentworth, Earl of Strafford.

A) As soon as
B) While
C) After
D) By the time
E) Yet

9 ) In 1924 Louis Armstrong joined the Fletcher Henderson dance band ............featured soloist for a year.

A) like
B) so
C) as
D) for
E) by

10 ) ............. inspired by rock and funk, Davis's fusion creations were original, and brought about a type of new avant-garde, electronic, psychedelic-jazz, as far from pop music as any other Davis work.

A) Because of
B) Since
C) By the time
D) Whenever
E) Though

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1) D
2) E
3) A
4) D
5) B
6) C
7) C
8) B
9) C 
10) E 

Yds Grammer ve Çalışmalar

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim