Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds Gramer Testleri

YDS GRAMER TESTLERİ SORUSU

Yds Gramer Testleri hakkında

1 –   Yds Özel ders ( Bireysel – Yds Özel ders )
2 –    Yds Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  Yds  Özel ders )

yds gramer testleri

1 -  Syria‘s rebels................in a bloody war with the regime of President Bashar Assad for nearly two years.

A) have locked
B) have been locked
C)  locked
D) was  locked
E) locks

2 -  The Obama administration will push to reverse a new prohibition on mobile phone unlocking, .............an online White House petition protesting the ban drew more than 100,000 signatures.A) unless
B) although
C) as
D) after
E) despite3 - The removal of subsidies also stopped landclearing and over-stocking,................in the past had been the principal causes of erosion.A) which
B) that
C) of which
D) what
E) whose4 -Passive smoking, the breathing in of the side-stream smoke from the burning of tobacco .............. puffs or of the smoke exhaled .............a smoker, also causes a serious health risk.A) along  / by
B) among / to
C) through / with
D) in / on
E) between / by5 - This type of smoke ............... more smaller particles and is therefore more likely to be deposited deep in the lungs.A) contains
B) is contained
C) contained
D) has contained
E) is containing6 - The risk of lung cancer also increases over the years of exposure and the figure jumps to 80 per cent ............... the spouse has been smoking four packs a day for 20 years.A) unless
B) so long as
C) as well as
D) if
E) while7 -The report, ..................... in the Journal of the American Medical Association (AMA), was based on the researchers’ own earlier research but also includes a review of studies over the past few years.
A) was published
B) is published
C) published
D) publishing
E) to publish8 -The study suggests that people ........... cigarettes are continually damaging their cardiovascular system, ..............adapts in order to compensate for the effects of smoking.A) used to smoke / that
B) smoked / whose
C) are smoking / in which
D) smoke / which
E) has been smoked / in that9 -This means that passive smoking is the third most preventable cause of death ..................active smoking and alcohol-related diseases .A) after
B) so
C) until
D) since
E) for10 -Growth and environmentalism can actually go hand in hand ...............politicians have the courage to confront the vested interest that subsidies create.
A) if only
B) unless
C) althogh
D) if
E) whereas

CORRECT ANSWERS ( Doğru yanıtlar )

1) B
2) D
3) A
4) E
5) A
6) D
7) C
8) D
9) A
10) D

Yds Gramer Testleri

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim