Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds Deneme ( Gramer )

Yds Deneme ( Gramer ) Alıştırması

YDS DENEME

1 –   İngilizce Yds Özel ders ( Bireysel – İngilizce Yds Özel ders )
2 –   İngilizce Yds Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Yds Özel ders )

1 -............ my first son was born, I made a deal to start working from home at least part of the week

A) In case
B) After
C) Before
D) Unless
E) Even though
2 - Conservatives should remember that in 2007, President Bush signed a 41% minimum wage hike into law, ..............Obama’s is just under 25%

A) for

B) so
C) while
D) therefore
E) despite
3 - In 1972 Congress decided that it was cruel to submit the paychecks...........seniors to the fickle whims .........Washington politics;

A) of / in
B) in / of
C) to / at
D) of / of
E) with / about
4 - Stephanie’s father ...................there 10 years earlier, and she and her family ..................the doctors and nurses at MD Anderson with extending his life by at least eight years.

A) treated / had been credit
B) is treated / credited
C) was treated / had credited
D) is treating / has credited
E) had been treated / credited
5 - .................... Stephanie and her husband had recently started their own small technology business, they were unable to buy comprehensive health insurance.

A) When
B) Altough
C) whereas
D) Because
E) Unless
6 - ................Marissa Mayer directed all employees never to work from home, I understood why she said she isn’t a feminist,” activist Gloria Steinem wrote in an email.

A) Because
B) Since
C) Furthermore
D) What
E) When
7 - he “Control” singer proved an uncanny ability to do just that—control—her private life .............. she announced Monday that she’s no longer Ms. Jackson (if you’re nasty)

A) when
B) How
C) what
D) Once
E) As if

8 - For the first time, astronomers have managed to measure the rate of spin of a supermassive black hole—and it..............at 84 percent of the speed of light, or the maximum allowed by the law of physics.

A) manage / is clocked
B) are managed / was clocked
C) have managed / has been clocked
D) have been managed / has clocked
E) managed / clocked
9 - The moisture the Colorado River brings .............an arid part of the United States and a piece of northern Mexico has sustained generations ......... people and many generations of wildlife.

A) of / to
B) in / to
C) through / with
D) to / of
E) during / of
10 - The Schuylkill and Delaware rivers come together at Philadelphia, ......................the city with its drinking water as well as popular and attractive waterfronts.

A) nowthat
B) because
C) when
D) although
E) providing

Yds Deneme ( Gramer )DOĞRU YANITLAR

1) B
2) C
3) D
4) E
5) D

6) E
7) A
8) C
9) D
10) E

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim