Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds deneme Gramer

YDS DENEME GRAMER HAKKINDA BİLGİ

Yds deneme Gramer Soruları

1 –   Yds  Özel ders ( Bireysel – Yds Özel ders )
2 –   Yds Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  Yds Özel ders )

1 - Thee best parts of 1,000 bucket list destinations will be included, ................. Cambodia’s Angkor temples, the Forbidden City in Beijing, Egypt’s pyramids, Machu Picchu in Peru, and Mexico’s ancient mountain city of Monte Alban, among many others.

A) as well
B) as
C) so
D) yet
E) such as

2 -  Much the same is true in Israel, ..................... polls for years have found a tension between the appetite for peace — still strong, in general — and an overwhelming pessimism that it will come to pass

A) where
B) which
C) when
D) by which
E) what

3 -  Consider the problem of volume. Since 2005, Gaza militants........................ more than 4,000 of their homemade rockets into Israel

A) have been  fired
B)  fired
C) have fired
D) is being fired
E) was fired

4 -  Not 20 minutes away by car, another extraordinary scene........................: the carved stone tombs of the 1st century Nabataean trading center, Mada’in Saleh, now classified as a UNESCO World Heritage site

A) can be found
B) can find
C) could have found
D) finds
E) will find

5 - ...................... it came to the Roman Catholic Church’s relations with other religions, the now retired Pope Benedict XVI was a bit like that elderly uncle of yours who means well but always seems to say the wrong thing at the table

A) Although
B) When
C) Because
D) As though
E) Whereas

6 -  The Pope’s remarks came a day after his unusual Vatican meet-and-greet with leaders and representatives from an array of different faiths,............. he had made a point of inviting to his installment mass on Tuesday

A) who
B) whatever
C) whether
D)  whom
E) which

7  -  Jared Leto gets a lot of letters, gifts and photos from fans, .......... there's one present that stuck out above all the rest.

A) despite
B) but
C) in accordance with
D) owing to
E) unless

8 -  Lincoln, the 2012 historical drama film .................. and produced by Steven Spielberg, stars Daniel Day-Lewis, Sally Field.

A) having directed
B) to direct
C) directing
D)  directed
E) to have direct

9 -  A young British man .............................of manslaughter after killing a gay teen by setting him on fire.

A) has  convicted
B)  convicted
C) was  convicted
D) had convicted
E) has been convicted

 10 -  Many people think they have do .............. a full practice ........ nothing at all, but this type of all-or-nothing thinking sets up the possibility for failu

A) neither / nor
B) either / or
C) both / and
D) not only /but also
E) as / as

CORRECT ANSWERS (Doğru yanıtlar)

1) E
2) A
3) C
4) A
5) B
6) D
7) B
8) D
9) E
10) B

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim