Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Yds Çalışması Ve Sınavı

YDS ÇALIŞMASI VE SINAVI HAKKINDA

Yds Çalışması Ve Sınav Soruları

1 –   İngilizce Yds Dersi ( Bireysel  İngilizce Yds Dersi )
2 –   İngilizce Yds Dersi  ( 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Yds Dersi )

1 )  As  the cults of Amun and Ra ................. increasingly popular in Upper and Lower Egypt respectively they .................to create Amun-Ra, a solar creator god.

A) become / combined
B) are becoming / are combined
C) became / were combined
D) had become / were combined
E) has become / are combined

2 ) ................ Google maps as an app no longer enjoys the tight integration into the iOS as it had as a system service, the new version offers some features said to be easier to use and more intuitive than even the Android service.

A) While
B) Whether
C) When
D) By the time
E) Even if

3 ) The name "pepper" came into use ............... their similar flavour to the condiment black pepper, Piper nigrum, although there is no botanical relationship with this plant, or with Sichuan pepper.

A) regardless of
B) behalf of
C) in case of
D) in spite of
E) because of

4 ) ................ it was grown in every province, barbaré was especially extensive in Yejju, "which supplied much of Showa as well as other neighbouring provinces.

A) As far as
B) As though
C) Since
D) In case
E) Although

5 ) ............ 1982, she has taught at Wake Forest University in Winston-Salem, North Carolina, where she holds the first lifetime Reynolds Professorship of American Studies.

A) Unless
B) Once
C) As soon as
D) When
E) Since

6 ) Before ...................., she worked as the first Black female streetcar conductor in San Francisco.

A) to graduate
B) to be graduated
C) having graduated
D) graduating
E) graduated

7 ) Three weeks ............ completing school, at the age of 17, she gave birth to her son, Clyde, who also became a poet.

A) as well as
B) as much
C) tharefore
D) so
E) after

8 ) ............. Angelou's marriage ended in 1954, she danced professionally in clubs around San Francisco, including the nightclub The Purple Onion, where she sang and danced calypso music.

A) Due to
B) So long as
C) After
D) As far as
E) Owing to

9 ) King became pastor of the Dexter Avenue Baptist Church in Montgomery, Alabama,..........he was twenty-five years old, in 1954.

A) that
B) while
C)  when
D) what
E) how

10 ) ............ being in India, I am more convinced than ever before that the method of nonviolent resistance is the most potent weapon available to oppressed people in their struggle for justice and human dignity.

A) Although
B) just as
C) Whereas
D) Due to
E) Since

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1) C
2) A
3) E
4) E
5) E
6) D
7) E
8) C
9) C
10) E

 Yds Çalışması Ve Sınavı

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim