Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

Özel İngilizce , Yds

Özel İngilizce , Yds Programı

Özel İngilizce, Yds Soruları

1 –   Yds Özel ders ( Bireysel – Yds Özel ders )
2 –    Yds Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  Yds  Özel ders )

1 -  Public interest groups have opposed the unlocking ban because it frequently means that consumers have to buy new phones ...........they want to switch networks after their contracts have expired

A) although
B) unless
C) as
D) if
E) while

2 - World food output per head has risen by 4 per cent between the 1970s and 1980s mainly as a result of increases in yields from land already in cultivation,.............. also because more land has been brought under the plough.

A) so
B) since
C) for
D) but
E) while

3 - They are ,................., less likely to contribute to the greenhouse effect.

A) but
B) therefore
C) as well
D) in addition to
E) suc as

4 - The newspaper production process .................. a long way from the old days when the paper .................., edited, typeset and ultimately printed in one building with the journalists working on the upper floors and the printing presses going on the ground floor.

A) comes / writes
B) came / wrote
C) came / has been written
D) has come / came
E)  has come /  was written

5 - Each page takes less than a minute to produce ...............for colour pages four versions, once each for black, cyan, magenta and yellow are sent.

A) although
B) until
C) unless
D) as long as
E) in case

6 -  ...................many roads are closed to oncoming traffic, this is not always the case and you should be aware of the possibility that there could be vehicles coming in the opposite direction.

A) because
B) since
C) Although
D) when
E) once

7 - Refer to your route map and make your way to a Mechanics Point. Mechanical assistance is free .............you show your Rider Identity Card; you just pay for the parts.

A) before
B) if
C) whereas
D) even if
E) when

8 - Bike Events will hold your bike for three months .............which it may be disposed of.

A) while
B) so
C) after
D) therefore
E) as long as

9 - Although French, German, American and British pioneers ....................with the invention of cinema, the British and the Germans .............a relatively small role in its worldwide exploitation.

A) have  been credited / played
B) have credited / play
C)  were credited / played
D) had credited / was playing
E) credits / plays

10 -  It was above all the French, followed closely by the Americans,...............were the most passionate exporters of the new invention, helping to start cinema in China, Japan, Latin America and Russia.

A) that
B) who
C) whom
D) whose
E) what

CORRECT ANSWERS ( Doğru yanıtlar )

1) D
2) D
3) B
4) E
5) A
6) C
7) E
8) C
9) A
10) B

Yds Gramer Testi

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim