Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

İngilizce , İngilizce Test ( Gramer )

İngilizce - İngilizce Test ( Gramer )

İngilizce , İngilizce Test ( Gramer ) Alıştırması

1 –   İngilizce Özel ders ( Bireysel – İngilizce Özel ders )
2 –   İngilizce Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Özel ders )

1 –   İngilizce Özel ders ( Bireysel – İngilizce Özel ders ) : Birebir özel ders almak isteyen aday öğrenciler, derslerin işleneceği gün ve saatleri kendi seçer ve belirler. Birebir özel ders almanın bir karşılığıdır bu.

2 –   İngilizce Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Özel ders ) : Seviyeleri birbirine çok yakın olan öğrencilerden oluşturulan 4 kişilik gruplara katılarak, özel ders kalitesinde ve özelliklerinde İngilizce eğitim almanız mümkün.

GRAMER  TEST

1- My brother didn’t let me use………… that perfume because there was only ............. in the bottle.

A) some of/a few

B) many of/quite little

C) much of/a little

D) enough of/several

E) most of/ many more

2- We are in need of............ money since ............ the machinery in our factory has been out of date.

A) some/several

B) enough / so much

C) a good deal of /a lot of

D) too much / each of

E) a number of / plenty of

3- Whenever it rains cats and dogs in this area, the houses on ........... sides of the river are........... flooded.

A) each/each

B) all / both

C) either / several

D) several / both

E) both/all

4- An old woman asked me for .......... bread but I couldn't give her .......... because my son had consumed all of it.

A) some/any

B) several / no

C) a little/a few

D) plenty of/so many

E) a bit of/so much

5- ........... of the cotton in Turkey is grown in Adana. In other words ............ cotton fields are found in Adana.

A) Every / every

B) Much / some

C) Some/either

D) Most/most

E) So many / too many

6- Our university held ........... conferences but I was able to take part in .......... of them.

A) plenty of/all

B) a lot of/ several

C) some / most

D) every / each

E) a great number of /whole

7- We are all unanimous that.......... racial discrimination is based on ignorance.

A) quite

B) enough

C) some

D) little

E) most

8- It's obvious that the fight between ............ countries will not come to an end............ is willing to negotiate a cease-fire.

A) both/Neither

B) every / Each

C) all/Every

D) whole/Little

E) several / Either

9- ........... countries had been fighting for six years until........... of them decided to negotiate a cease-fire.

A) All / many

B) Some / so much

C) Both / either

D) A lot of/neither

E) So many / too many

10- ............. of the teachers we have interviewed so far ........... that our educational system needs to be changed wholly.

A) All/thinks

B) Too much / think

C) Some/thinks

D) Each/thinks

E) Most / thinks

11- The estimated number of children born annually with major congenital malfor¬mations ............... to be 3 million.,

A) are reported

B) have been announced

C) will declare

D) are to report

E) has been reported

12- In the last six years,................. major studies have consistently associated high intakes of vitamin E with reduced risk of heart disease.

A) little more

B) a great deal of

C) so much

D) too much

E) a number of

13-1 learned ............. about teaching from my experiences in the English classroom.

A) every

B) too many

C) a number of

D) a great deal

E) plenty of

14- I think there is ........... that he does not deserve. He is .......... of the best-tempered man that ever existed.

A) something / each

B) anything / none

C) nothing/one

D) everything / some

E) a little/most

15- Nationalism, theology, the exquisite glories of war, business, racism have ................. at one time or another functioned as the primary yardstick for human belief system.

A) every

B) enough

C) little

D) either

E) each

16- The new couple of compensation systems are starting to link the broker's pay to the client's success. ............ can be successful by jumping in and out of the stock market in panic or euphoria.

A) Each

B) All

C) Whole

D) Enough

E) Many

17- It's a curious fact that in .......... ages and all societies, ........... numbers of people are attracted to the gentle, not the strong, to the sufferers and not the successful.

A) every / great

B) several / some

C) ail / large

D) any / very much

E) enough / plenty

18- Did you hear the news that ........... today on BBC at 8 o'clock? It was really devastating for me.

A) have broadcast

B) were broadcast

C) will be broadcast

D) was broadcast

E) has broadcast

19- The number of payphones ............ from less than 500 to nearly 7000 covering virtually all urban, rural and market centres in the last two months.

A) have increased

B) will increase

C) was increasing

D) has increased

E) are increasing

20- The police ............ a noteworthy nvestigation into the causes of the last attempts to assassinate the P.M.

A) is conducting

B) have been conducted

C) are conducting

D) was conducting

E) has been conducting

21- Mumps ............ a disease with painful swelling in the neck.

A) are

B) have been

C) were

D) is

E) will be

22- For most of .......... past two and half........ million years .......... human beings left their garbage where it felt.

A) -/a/ the

B) a /the /a

C) the /the /the

D)the/a/-

23- He says that at ........ end of ........ busy day sleep is ......... best tonic.

A) the / the / -

B) an / a / a

C) the / a / the

D) - / - / the

E) the / - / -

24- By 1948 it was clear the relationships of the two sides were deteriorating, and .......... of them was very happy.

A) neither

B) enough

C) each

D) both

E) all

25- Jessie arranges to have the kids tested. ........... of them undergoes an echo-cardiogram, which can reveal only symptoms, not the actual disease. The results calm her............ of the kids

show symptoms.

A) All/Some

B) So many / Most

C) Most/No one

D) Each/None

E) Some / Many

CORRECT ANSWERS ( Doğru Cevaplar )

1) C
2) C
3) E
4) A
5) D
6) B
7) E
8) A
9) C
10) D
11) E
12) E
13) C
14) D
15) E
16) A
17) C
18) D
19) D
20) C
21) E
22) D
23) C
24) A
25) D

İngilizce , İngilizce Test ( Gramer )

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim