Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

İngilizce , İngilizce Test ( Gramer )

İNGİLİZCE TEST ( GRAMER )

İngilizce , İngilizce Test ( Gramer ), Deneme

1 –   İngilizce Özel ders ( Bireysel – İngilizce Özel ders )
2 –   İngilizce Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Özel ders )

1) Mr. Wong _____ in this house since the war ended.

a) has lived

b) is living

c) lived

d) have lived

2 ) Where _____ your parents go for their holidays every year?

a) did

b) do

c) doing

d) does

 3) The girl said, "I ______ hungry."

a) is

b) am

c) are

 4 ) David _____ the piano very well.

a) no play

b) doesn't play

c) don't play

d) not play

 5) How old _____ your sister?

a) am

b) are

c) is

6) It's (high) time I _____.

a) go

b) am going

c) will go

d) went

7) Please remember _____ the letter.

a) to post

b) posting

c) post

8) They _____ since last August. They're not home yet.

a) have travelled

b) travel

c) have been travelling

9) 'Patrick is in hospital.' 'Oh really? I didn't know. _____ him.'

a) I go and visit

b) I'll go and visit

c) I'm going to visit

10) _____, he hasn't got much money.

a) Was unemployed

b) Be unemployed

c) Being unemployed

d) Unemployed

İngilizce , İngilizce Test ( Gramer )CORRECT ANSWERS ( Doğru yanıtlar )

1) a
2) b
3) b
4) b
5) c
6) d
7) a
8) c
9) b
10) c

 

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim