Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

İngilizce , İngilizce Test ( Gramer )

İngilizce , İngilizce Test ( Gramer ) Çalışması

İNGİLİZCE TEST

1 –   İngilizce Özel ders ( Bireysel – İngilizce Özel ders )
2 –   İngilizce Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Özel ders )

Choose the best tense. (Present Perfect, Past Simple, Future Simple, Past Continuous etc.)

Example: 1. He usually (play) _PLAYS___ hockey on Saturdays.

 

1. Hi Jane, you _____ sad! What's up?

A) will look
B) looks
C) look
D) is looking
E) are looking

2. _____ your homework?

A) Have you done
B) Have you do
C) Has you done
D) Has you done
E) Did you do

3. When _____?

A) have you arrived
B) has you arrived
C) do you arrived
D) did you arrived
E) did you arrive

4. She _____ in this house for years.

A) lived
B) have lived
C) has lived
D) has been living
E) lives

5. The weather forecast says the sun _____ tomorrow.

A) is going to shine
B) is shining
C) may shine
D) shines
E) will shine

6. We _____ my aunt next week on Friday. It will be her birthday.

A) have visited
B) visited
C) are visiting
D) is visiting
E) will visit

7. Leif Ericson..................Vinland while he …………………………towards the west.

A) discovered ... was sailing
B) was discovering ... sailed
C) has discovered ... was sailing
D) discovered ... sailed
E) has discovered ... were sailing

8. Many things _____ this month.

A) changed
B) didn't changed
C) has changed
D) have changed
E) would change

9. He …………………………… mineral water every day.

A) drinks
B) drink
C) is drinking
D) are drinking
E) will drink

10. Look! She ……………………………………….. from a large whisky-bottle.

A) are drinking
B) drink
C) drinks
D) is drinking
E) will drink

11. He was late. When he ......................... at the airport, the plane ...................

A) left ... had arrived
B) has arrived ... left
C) had arrived ... left
D) had arrived ... had left
E) arrived ... had already left

12. After he .............................painting, he ..........................a shower.

A) finish / have
B) has finished / had
C) had finished / had
D) had finished / had had
E) finished / had

13. If I ....................... the Superman, I ........................

A) was / fly
B) were / will fly
C) were / would fly
D) would be / flew
E) would be / would fly

14. He ......................................... about everything!

A) will always complain
B) is complaining
C) is always complaining
D) always complains
E) always complain

15. Harry ............... and we ............................ him the news.

A) wakes up / told
B) woke up /  told
C) was waking up / told
D) woke up / were telling
E) had woken / up told

16. Which books .......................................... to school yesterday?

A) did you take
B) do you take
C) have you taken
D) take you
E) took you

17. We ............................... that film.

A) will already seen
B) have already seen
C) has already seen
D) already saw
E) already did see

18. ........................................... rugby?

A) Did you ever played
B) Do you ever played
C) Has you ever played
D) Have you ever play
E) Have you ever played

19. I ........................................... positive reviews about that film in the papers so I am going to see it.

A) readed
B) has read
C) will read
D) have read
E) read

20. I ….……… (finish) doing this exercise.

A) am finishing
B) just have finished
C) have just finished
D) just finished
E) has just finished

İngilizce , İngilizce Test ( Gramer )CORRECT ANSWERS  ( Doğru Yanıtlar )

1) C
2) A
3) E
4) D
5) E
6) C
7) A
8) D
9) A
10) D
11) E
12) C
13) C
14) C
15) B
16) A
17) B
18) E
19) D
20) C

 

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim