Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

İngilizce , İngilizce Okuma Parçaları

 

İngilizce , İngilizce Okuma Parçaları, İngilizce İnceleme

İNGİLİZCE OKUMA PARÇASI

1 –   İngilizce Özel ders ( Bireysel – İngilizce Özel ders )
2 –   İngilizce Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Özel ders )

Poisonous Snakes

Answer the questions according to the reading

The most dangerous animals on the North American continent, by a margin of 1000 to one, are not bears, mountain lions or wolves but poisonous snakes. Attacks occur far more frequently than most people suspect; 6500 to 7000 humans are bitten by venomous snakes in the United States each year.
Fortunately, the death rate from snakebite is low, largely because of widespread knowledge about snakes and the fact that in most cases treatment is prompt. Yet for the victims, even though they survive, the ordeal is a dreadful experience sometimes resulting weeks or months of illness, permanent crippling, the loss of a hand or foot, or other lasting handicaps.

İngilizce , İngilizce Okuma Parçaları

1. The North American continent ----.

A) has the most dangerous animal in the world

B) suffers much from wolves than bears

C) cannot bear mountain lions and wolves

D) is usually subject to poisonous snake attacks

E) can guess the time of attacks of snakes

2. The death rate from snakebite ----.

A) is quite high despite the well-informed people

B) cannot be estimated by citizens in America

C) created much more problems due to lack of knowledge

D) deterred people not to go out during the day

E) is considered to be small regarding the number of bites

3. According to the passage, snakebite ----.

A) doesn't need immediate treatment

B) usually causes death

C) is a sort of danger for people

D) has only about 6500 victims

E) only creates illness

CORRECT ANSWERS ( Doğru Cevaplar )

1. D
2. E
3. C

İngilizce , İngilizce Okuma Parçaları

Alcohol And Women Infertility

Answer the questions according to the reading

İngilizce , İngilizce Okuma ParçalarıAlcohol consumption may be linked to a women's risk of infertility, say researches supported by the National Institute of Child Health. In a study of nearly 6000 women, researchers from the Harvard School of Public Health looked at Data from those evaluated at seven infertility clinics. After adjusting for other factors that could affect results, such as age and cigarette smoking, researchers found a strong association between alcohol (more than the equivalent of seven cans of beer a week) and infertility due to ovulation problems. The inability to conceive was about 30 percent more likely to occur in women who drank moderately and about 60 percent more likely in women who drank heavily.

 1. The researchers supported by the NationalInstitute of Child Health ----.

A) took care of women who're suffering from alcohol

B) have spent a lot of money on fertility

C) have been victims of infertility

D) said alcohol may affect women's fertility

E) have also worked for Harvard University

2. According to the passage, one can assume thatwomen who are infertile, ----.

A) possibly drink more than seven cans of beer a week

B) are students at Harvard university

C) smoked a lot of cigarettes when they were very young

D) used to go hospitals because of serious problems

E) really don't like babies and some of them hate babies

3. The passage tells us that ----.

A) smoking is not as harmful as alcohol

B) a lot of researches have been done on smoking

C) we are unaware of the side-effects of infertility

D) beer is also a kind of alcohol

E) women who drink heavily have the risk of infertility

İngilizce , İngilizce Okuma Parçaları

CORRECT ANSWERS ( Doğru Cevaplar )

1. D
2. A
3. E
İngilizce Okuma Parçaları

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim