Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

İngilizce Gramer Test

İngilizce Gramer Test Çalışması

İNGİLİZCE TEST

 

1 –   İngilizce Özel ders ( Bireysel – İngilizce Özel ders )
2 –   İngilizce Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Özel ders )

Answer the following 5 questions ( Aşağıdaki 10 soruyu yanıtla )

1 -  Bread and butter _____ her favourite food.

a) am

b) is

c) are

2 -  We _____ that mountain next week.

a) climb

b) climbed

c) were climbing

d) shall climb

3 -  It will not _____ so much next week.

a) costs

b) be cost

c) costing

d) cost

4 -  He _____ to us about it nearly every day.

a) speak

b) speaking

c) spoke

d) speaks

5 -  That is why Peter doesn't _____ to school.

a) comes

b) coming

c) come

d) came

6 -  I wish he _____ smoking. I don't like it, I want him to change it.

a) would stop

b) has stopped

c) will stop

d) is going to stop

7 -  Oh, the kitchen is a mess. Who _____?

a) cooked

b) is cooking

c) has been cooking

d) has cooked

 

8 -  I wish I _____ for my test last night.

a) had studied

b) would study

c) have studied

d) studied

9 -  _____, he hasn't got much money.

a) Unemployed

b) Be unemployed

c) Was unemployed

d) Being unemployed

10 -  I wish he _____ smoking. I don't like it, I want him to change it.

a) would stop

b) has stopped

c) will stop

d) is going to stop

İngilizce Gramer Test CORRECT ANSWERS ( Doğru Cevaplar )

1) C
2) D
3) D
4) D
5) C
6) A
7) A
8) A
9) C
10) A

 

 

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim