Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

İngilizce Gramer Test

İngilizce Gramer Test Çalışması

İNGİLİZCE TEST

1 –   İngilizce Özel ders ( Bireysel – İngilizce Özel ders )
2 –   İngilizce Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Özel ders )

Answer the following 20  questions

1 -  Mr Johnson marked our papers _____ the test.

a) at

b) in front of

c) under

d) before

e) after

2 -  They have lived in Australia _____ 1998.

a) until

b) for

c) to

d) since

3 -  There is a post office _____ my school.

a) in

b) with

c) to

d) on

e) opposite

4 -  How much did you pay _____ your new bag?

a) in

b) off

c) from

d) for

e) of

5 -  Don't sit ________ the grass. It!s wet.

a) at

b) on

c) in

6 -  The fire broke _____ (started suddenly) last night.

a) away

b) down

c) out

d) off

7 -  I live ________ a small street near the station.

a) in

b) at

c) on

8 -  You should not talk with your friends when you are _____ duty.

a) in

b) with

c) on

d) at

e) by

9 -  Where will you be ________ Christmas Day?

a) in

b) at

c) on

10 -  The burglars broke _____ (entered by force) our house last night.

a) into

b) down

c) up

d) through

11 -  The garden is lovely ________ spring.

a) in

b) X

c) at

12 -  The children are having fun in the playground. They are running _____ one another.

a) to

b) at

c) out

d) after

13 -  Where's May? She's ________ bed.

a) on

b) at

c) in

14 -  He got _____ the bus near his house.

a) over

b) off

c) of

d) at

e) besides

15 -  You should not throw _____ (dump) the rubbish.

a) away

b) up

c) off

d) down

16 -  You may go on _____ your work.

a) with

b) in

c) of

d) to

e) at

17 -  My mother is making coffee _____ breakfast.

a) with

b) for

c) from

d) against

e) through

18 -  The scouts set _____ early for a picnic.

a) by

b) up

c) on

d) off

e) at

19)  There's somebody ________ the bus stop.

a) in

b) at

c) with

20 -  A lot of children are afraid _____ spiders.

a) for

b) with

c) about

d) of

İngilizce Gramer TestCORRECT ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1) E
2) D
3) E
4) D
5) B
6) C
7) A
8) C
9) C
10) A
11) A
12) D
13) C
14) B
15) A
16)
17)
18)
19)
20)

 

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim