Bilgi Edinme :+90 212 572 0034

İngilizce Gramer Test

İngilizce Gramer Test Örneği

İngilizce Gramer Test ve Sorular

1 –   İngilizce Özel ders ( Bireysel – İngilizce Özel ders )
2 –   İngilizce Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Özel ders )

Answer the following 20 questions

1 -  Victoria is going away ________ a week ________ September.

a) for, in

b) in, on

c) on, in

2 -  There was an aeroplane flying _____ our school.

a) into

b) over

c) at

d) against

e) about

3 -  Will you make _____ your mind quickly?

a) round

b) upon

c) at

d) through

e) up

4 -  Mr and Mrs Chan have been married ________ 1980.

a) from

b) for

c) since

5 -  They have been married ________ ten years.

a) in

b) since

c) for

6 -  You should not throw _____ (dump) the rubbish.

a) off

b) away

c) down

d) up

7 -  The children go to bed _____ nine o'clock.

a) on

b) at

c) in

8 -  Let's keep (stay) _____ touch!

a) in

b) on

c) by

d) at

9 -  I live very close _____ my school.

a) off

b) down

c) of

d) to

e) near

10 -  The office is ________ the first floor.

a) in

b) at

c) on

11  We didn't speak ________ the meal.

a) in

b) during

c) to

12 -  Let's keep (stay) _____ listen!

a) at

b) on

c) in

d) by

13 -  Simon _____ and hurt his leg.

a) fell his bike off

b) fell down his bike

c) fell off his bike

14 -  The burglars broke _____ (entered by force) our house last night.

a) into

b) down

c) up

d) through

15 -  Milan is ________ the north of Italy.

a) at

b) on

c) in

16 -  I put _____ my coat when I go out.

a) in

b) for

c) out

d) on

e) to

17 -  Mr Chan has gone to Thailand _____ holiday.

a) with

b) in

c) on

d) inside

e) of

18 -  Where's May? She's ________ work.

a) at

b) for

c) in

19 -   The police are looking _____ (investigating) the case.

a) into

b) up

c) at

d) down

İngilizce Gramer Test20 --Pupils return home _____ school.

a) behind

b) over

c) beside

d) in

e) after

 

  • CORRECT ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1) A
2) B
3) E
4) C
5) C
6) A
7) B
8) B
9) D
10) C
11) B
12) B
13) B
14) A
15) C
16) D
17) C
18) A
19) A
20) E

 

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim